Referenties

Tevreden cliënten

Jaren ’70 woning te Huizen aangepast aan de veranderde wensen van de bewoners

Chris luistert goed naar je wensen en komt met creatieve ideeen waar we zelf niet aan hadden gedacht. Als we toch iets anders wilden, ging ze daar op een prettige manier mee om en paste ze het plan aan. De kleuradviezen hebben ervoor gezorgd dat de kamer weer een eenheid werd. Ze kon diverse bedrijven adviseren (interieurzaken, schilder, meubelrestaurateur etc).

Bedankt voor de fijne samenwerking!
Fam. te Huizen

Een inrichting-, meubel- en verlichtingsplan voor nieuwbouwwoning in Uithoorn

Met Chris een hele prettige samenwerking gehad. Na een aantal intakes bij andere hadden we een goed gevoel bij Chris (soms moet je gewoon op je onderbuik gevoel af gaan) en geen moment spijt gehad. We zaten met onze nieuwbouw woning in gemeente Uithoorn, te tobben hoe we nu de indeling moeten doen met keuken, woonkamer en tóch en-suite behouden. Na eerst zelf wat tekeningen gemaakt te hebben, kwam Chris met iets heel onverwachts en helemaal passend. Mooie entree, de keukenopstelling heel gaaf en indeling van de woonkamer waarbij we echt onze stijl ervaren. Niets gedwongen of opgelegd, waar we vooraf toch wel wat huiverig voor waren. Uiteindelijk hebben we ook de opdracht gegeven om onze wandmeubel te ontwerpen, met succes. Zodra Chris de foto’s heeft, zal ik ze ook hier plaatsen 😊
Fam. te Uithoorn
Stalen deur naar eetkamer

Van een gedateerd jaren 80 huis naar een persoonlijk, open huis en een huis van deze tijd

Chris heeft ons top geholpen met de gehele verbouwing, van het ontwerp en de indeling samen met de architect, het maken van het lichtplan tot aan de kleuren voor zowel binnen als buiten. Professioneel en heel prettig om mee samen te werken. We hebben er een huis voor terug gekregen waar we nooit meer weg hoeven. Aanrader! Familie uit Bussum
keuken

Verhuizen of verbouwen? Het werd verbouwen, een nieuwe indeling en een nieuw interieur

Wij hebben Chris Meertens ingeschakeld voor interieuradvies tijdens onze verbouwing en zijn hier zeer tevreden over. De communicatie verliep plezierig. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en professioneel advies gegeven. Chris helpt met het visualiseren en door enkele aanpassingen (in kleurstelling, meubels, materiaalkeuze en indeling) is veel meer ruimte en rust gecreëerd. Steeds weer werden ons nieuwe mogelijkheden getoond! Dit heeft ertoe geleid dat ons interieur nu veel strakker is en daar zijn we heel blij mee! We zijn weer verliefd op ons huis!
Familie te Rotterdam

Nieuwe look eet-, werkkamer en woonkamer

Ik heb Chris gevraagd mijn huiskamer en eetgedeelte onder handen te nemen.

Na een eerste kennismaking en het aangeven van een paar wensen was ik er vrij snel uit dat ik haar de volledige vrije hand kon geven.
Ze kwam met gedurfde en hele creatieve oplossingen. Wist mooie kleurstellingen en stoffen uit te zoeken en heeft een netwerk van hele professionele mensen, waaronder meubelmakers die samen met haar alles tot fantastisch geheel wisten te maken. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

Speelgoed eruit, nieuw interieur erin

Zoals bij wel meer zaken, blijkt dat het oog van de meester een totaal ander resultaat oplevert dan wat je met je plaatjesboeken bij elkaar had geknutseld. De meester denkt in een groter geheel.

Onze woonkamer en grote keukenliving hebben we dus met Chris een grote beurt gegeven. Chris kijkt je eens aan, luistert, voelt welke kant het op moet gaan en begint ook met wat ‘ideetjes’ te komen. Wees dan niet bang, want het komt goed!

Eindresultaat kan je op de prachtige foto’s zien die Chris en Pamela zijn komen maken. Het oude ‘Piet Boon’-achtige interieur is veranderd in een groene oase. Het speelgoed van de kinderen is vervangen door weelderige planten en iedereen zakt weg in de eindeloze Linteloo bank om er vervolgens nooit meer uit op te staan. Dat groene behang hadden we zelf nooit durven te kiezen.

Het is in huis warmer en relaxter geworden dankzij de kleurkeuzes en de stijladviezen van Chris. Sta je voor een make-over van je huis, bel dan zeker Chris, meester in stijl. Is nog heel gezellig ook.

Familie Lohman-Lamme, Naarden

woonkamer Laren, omgeving Amsterdam

Renovatie en restyling van oud pandje

Ik woon in het buitenland en sinds kort zijn mijn man en ik trotse eigenaren van een klein huisje in Nederland. Het was in niet al te beste staat bleek na de aankoop en Chris bood aan te helpen. Want hoe anders renoveer je een huis als je er zelf maar een paar weken per jaar bent? Ze wist een goede aannemer, regelde in no-time dat hij nog langskwam voordat ik weer uit Nederland weg was en heeft vanaf dat moment alles in meer dan goede banen geleid. Ze had zeer goede ideeën en adviezen en dacht echt met ons mee. En dat allemaal ondanks het tijdverschil!

Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat een verbouwing ook precies klaar is op de dag dat men belooft dat het klaar is… Totdat Chris deze verbouwing ging begeleiden. Op de week nauwkeurig was ons huisje weer in perfecte staat. Sta je voor een renovatie of wil je je huis restylen? Zoek je iemand die luistert, met je meedenkt, de juiste adviezen geeft, initiatief neemt waar nodig en ook nog uitstekend kan plannen en organiseren?? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Fam. te Laren

bank met mosterd gele sierkussens Naarden

Kleur- en interieuradvies verbouwing woonkamer jaren ’30 huis

We wonen inmiddels 10 jaar in ons jaren-30 huis dat we destijds helemaal hebben verbouwd. Daarbij werd de oorspronkelijke ensuite teruggeplaatst, maar nog zonder de bijbehorende ensuite kasten en een open haard. Daarvoor was nu de tijd gekomen en hebben we met onze architect van toen opnieuw om de tafel gezeten. Hij adviseerde om Chris in te schakelen voor het kleuradvies. Chris kijkt heel goed, luistert en vraagt door en zo kwam ze tot een heel sprekend kleurenpallet. We zijn hier bijzonder blij mee, want het geeft ons huis veel meer sfeer, een modernere look met ‘pit’. Chris bleek echter veel meer goede ideeën te hebben voor ons interieur die we in deze verbouwing hebben meegenomen. Door goed te luisteren, te kijken en de juiste vragen te stellen zet ze je wensen en gedachten om in concrete plannen. En daarvoor zijn soms enkele kleine aanpassingen of verschuivingen al voldoende. Zo heeft ons antieke bureau, waarover we twijfelden wat ermee te doen, een veel mooiere plek gekregen door het van de muur af te plaatsen en er een moderne stoel bij te zetten. Tot slot heeft Chris als ‘ personal woonshopper’ de finishing touch verzorgd door nét die passende accessoires te vinden waar jezelf de tijd niet voor neemt om ernaar op zoek te gaan! Wij zijn heel erg blij met het resultaat, dat door Chris helemaal compleet is geworden.

Fam. M., Naarden

schelpen

Inrichting, kleuradvies en herindeling strandhuisje

Ik heb een strandhuisje samen met mijn zus. Na 30 jaar vonden wij dat we toe waren aan een nieuw interieur. Een hele uitdaging want het is maar een heel klein huisje (12 m2), maar het moest wel aan alle eisen voldoen (slaapplaatsen voor 4 personen, keuken, badkamer, eethoek).

Chris heeft ons enorm goed geadviseerd bij het praktisch indelen van de kleine ruimte. Zij kwam met ideeën waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Ook heeft zij geholpen met het visualiseren van de inrichting wat uiteindelijk geleid heeft tot een heerlijk strandhuisje.

Chris dank voor alle goede adviezen en hulp.

Fam. van den Brink, Vlissingen
Detail Indonesische kunst

Interieuradvies woonkamer en keuken

Enige tijd geleden heeft Chris Meertens ons interieuradvies gegeven. Toen we het huis waar wij nu wonen, een aantal jaren geleden kochten, hebben we het grondig verbouwd. De inrichting en aankleding lieten echter nog te wensen over. Vooral de zitkamer waar we nieuwe banken voor wilden kopen, stelde ons voor een aantal problemen, maar ook de keuken had wat extra’s nodig en klonk bovendien nog vrij hol. Chris luisterde goed naar ons verhaal, naar waar we tegenaan liepen, wat we wel en niet wilden en welke eventuele ideeën we zelf al hadden. Ze stelde de juiste vragen om goed helder te krijgen wat onze bedoelingen en beweegredenen waren. Het was heel prettig dat ze zo goed luisterde en de juiste vragen stelde. Wat wij verder heel goed vonden, was dat zij, toen zij éénmaal op de hoogte was van ons verhaal, toch in staat was om met haar eigen ogen de situatie te bekijken, niet direct gehinderd door ons verhaal. Dat leverde verrassende nieuwe ideeën op. Ze nam de tijd, probeerde dingen uit met de meubels en spullen die we al hadden en zocht ter plekke naar foto’s van verschillende banken, omdat we op dat gebied nog nauwelijks zelf onderzoek gedaan hadden. Ze wees ons op allerhande dingen waar je op moet / kunt letten bij het kopen van een bank. Ook gaf ze tips over welke winkels wat verkopen. Aan het einde van haar bezoek was ons blikveld verruimd en bleken de mogelijkheden groter en beter dan we gedacht hadden. Chris hield het niet alleen bij een advies over de grote zaken en lijnen, maar keek juist naar het totale plaatje. Ze lette op kleur, snoeren die (nog) niet weggewerkt waren, de plaats van de televisie, de vloer waar wel een kleed op mocht en bijvoorbeeld de plaats van een plant.

Na haar bezoek stuurde ze uitgebreide informatie: suggesties voor de kleur verf op een muur in de keuken met heuse sfeerimpressies, tips om de keuken minder hol te doen klinken, foto’s van banken, lampen, verschillende opstellingen van de zithoek en ga zo maar door. Inmiddels hebben we al haar adviezen ter hand genomen en wordt ons huis steeds meer af en aangekleed. Chris heeft ons niet alleen het zetje gegeven dit in werking te zetten, zij heeft er ook voor gezorgd dat ons huis nu steeds meer voelt als ons huis.

Fam. van Knippenberg, Naarden

Interieuradvies en styling

Chris heeft bij ons erg goed werk verricht. Na onze verhuizing naar de Verenigde Staten waren mijn vrouw en ik erg blij met ons grote Amerikaanse huis. Alleen wisten we niet zo goed wat we met alle ruimte aanmoesten. Chris wel. Met haar goede adviezen en een paar slimme verschuivingen wist ze van onze huiskamer en serre een mooi, licht en warm geheel te maken. Ook de kinderkamers voelden na een enkele kleine veranderingen opeens als thuis. Haar presentatie was professioneel en boeiend.

Als we weer naar Nederland zouden verhuizen, bellen we haar zeker voor een nieuw interieur advies.

Fam. Rotteveel, Rye NY (VS)

Interieuradvies en kleuradvies badkamer en slaapkamer

Chris Meertens helped us with the interior design of our master bedroom and bathroom. She assisted with the selection of the paint colors in our Master bathroom and recommended a new design for stairs to our loft, which updated the character of the entire room and saved a lot of space.

She also gave us very practical suggestions for window coverings in our bathroom. Chris has a fresh, pragmatic, think outside-the-box approach. She can work with any budget and was mindful of our own personal styles and preferences.

Fam. Lepore, Rye New York (VS)

Media & publicaties

Interview “Kies voor grote maar weinig meubels in een kleine ruimte”

In juli 2017 is Chris Meertens geïnterviewd voor een artikel op www.nu.nl/Lifetstyle.

Lees het hele artikel: Artikel – Kleine ruimte inrichten

Artikel Bouwmaat kleur in de hoofdrol

Interview “Kleur in de hoofdrol”

In maart 2016 is Chris Meertens geïnterviewd voor een artikel in het blad van de winkel Bouwmaat.

Lees het hele artikel: Artikel – Kleur in de hoofdrol