Bewoner wilde een fris, mannelijk en eigen interieur

 

Een interieur waar kleur, het warme hout en verlichting een belangrijke rol spelen

Een bescheiden, maar stijlvol oud huis heeft een nieuwe look gekregen van de woonkamer en eetkamer/ werkkamer met de kleur van de openhaard als leidraad voor het geheel.

De oude originele bekleding van de openhaard zorgde voor de basis van het kleurenschema groen in deze woning.

Groen werd de hoofdkleur in de eetkamer, die tevens ook dienst doet als werkkamer voor groen. In combinatie met de warme eikenhouten tafel en schuifdeur kom je binnen in een gezellige ruimte die je volledig omarmd en waar het heerlijk werken en eten is, alleen en met elkaar. De stijlvolle designlampen van Tonone zorgen in deze ruimte voor de juiste verlichting.

In de aangrenzende woonkamer is een moderne wit gebruikt met een vleugje groen, zodat de ruimtes vloeiend in elkaar overlopen. Hier zorgt de stoere lamp van Foscarini Diesel Fork voor goed licht en een mannelijke uitstraling. Met een TV dressoir op maat in hetzelfde eiken als gebruikt in de eetkamer wordt gezorgd voor de nodige opbergruimte en rust door de herhaling van materialen.

Een op maat gemaakte eiken eet-, werktafel, een eiken schuifdeur en een eiken hangend dressoir zorgen voor een warme sfeer en verbinden de ruimtes met elkaar.